Krista Sønderup – Privat børnepasning

Om mig

Om mig – Jeg brænder for at skabe en tryg og udviklende atmosfære for Jeres børn. Med mange års erfaring og løbende kurser kan jeg sikre tryghed og udvikling i min private børnepasning.

Fotografi af Krista Sønderup

Krista Sønderup

Jeg hedder Krista og er fra 1969. Jeg er gift med Flemming og vi har 4 børn, hvoraf de 2 er hjemmeboende. Vi har en lille ikke fældende allergivenlig Malteser hund som hedder Timba.

Erfaring og kurser

Jeg har løbende opdateret min viden og har ind over årene gennemført følgende kurser:

Bopæl

Jeg bor i et hyggeligt 2 plans hus med den dejlig stor lukket have i et område tæt på grønne områder og gode legepladser. Vort hjem er 100 % røgfrit.

Fritid

I min fritid elsker jeg at være sammen med min familie, at ordne og nyde min have og så er jeg glad for at gå til til træning.

Starten på det hele

Jeg startede op som privat børnepasser i marts 2018 og har været kommune dagplejer siden 2005. Jeg nyder at arbejde, give omsorg og udvikle de små børn i alderen 0-3 år.

Min erfaring siger mig at børn trives i en rolig og forudsigelig hverdag i faste strukturerede rammer i børnenes tempo. Hos mig er det roligt og hjemmeligt. Jeg er børnenes omsorgsperson som udover omsorg giver tryghed, anerkendelse. Derudover er jeg nærværende med børnene, hvor jeg ser det enkelte barn.

Jeg har efterhånden haft en del børn og forældre gennem min dør, så har opbygget lidt erfaring , som jeg gerne står til rådighed med, såfremt I som forældre har brug for hjælp vejledning i forhold til Jeres barn.

Krista Sønderup leger med legetøj med de børn hun passer i sin private børnepasning
''Kæmpe anbefaling herfra. Krista er omsorgsfuld, nærværende, dygtig, hjertevarm og pålidelig. Hun skaber en tryg hverdag, hvor leg og læring går hånd i hånd. Vores datter har udviklet sig så positivt i sin tid hos Krista, hvor det er tydeligt at barnets behov er blevet vægtet højt og relationen og kammeratskabet børnene imellem. Bedre privat pasningsordning findes simpelthen ikke''
Jeanette H.