Krista Sønderup – Privat børnepasning

Alt det praktiske

Alt det praktiske heriblandt ledige pladser der tilbydes med mulighed for optagelse på venteliste. Fleksible åbningstider og praktisk information om betaling og ferieplanlægning. Tydelige retningslinjer vedrørende sygdom og hygiejne samt forventninger til medbragt udstyr og forsikring.

Ledige pladser

Ønsker du en plads er du velkommen til at kontakte mig. Jeg skriver gerne på venteliste. Har du allerede et kommunalt pasningstilbud men ønsker at flytte, hjælper jeg gerne med det praktiske ligesom du er velkommen til at kontakte mig for en uformel snak.

Åbningstider

Mandag – fredag kl. 06:45-16:30
Fredag kl. 06:45-15:30
Barnet afleveres efter åbningstid og afhentes inden lukketid.
Jeg ser gerne, at alle er kommet senest kl. 9:00 medmindre andet er aftalt. Dette sikrer at vi kan komme i gang med dagen.
Fleksibilitet aftales individuelt.

Medbringes

Forældre medbringer selv barnevogn med godkendt sele, regnslag, fluenet, dyne og pude. Forældre sørger for passende påklædning afhængig af vejrforhold, skiftetøj samt bleer.
Sutter, bamser eller andre ting som gør det trygt og rart for barnet at være hos mig medbringes også.

Ferie og fridage

I vil få udleveret en ferieplan for 2024 ved opstart.

Forsikring

Forældre skal selv tegne en ulykkesforsikring på barnet.

Begejret barn giver sin dukke til Krista Sønderup i hendes private børnepasning

Sygdom

Betaling

Det fulde beløb indsættes på følgende konto: Danske Bank: 0612 4413479991. Betaling sker forudgående og skal være mig i hænde senest den sidste hverdag i måneden. Husk at mærke betaling med barnets navn.