Krista Sønderup – Privat børnepasning

Hverdagen

”Så godt som hjemme …” er kendetegnende for hverdagen i min private børnepasning. Her er plads og rum til alle. Livsglæde, kreativitet og læring men ikke mindst tid og ro er værdier, som jeg prioriterer meget højt.

Om hverdagen

Glad barn i privat børnepasning hos Krista Sønderup

Kost

Kost er højt prioriteret hos mig, da jeg ved, at det er en vigtig ting for barnets trivsel og udvikling.

Jeg tilbyder en sund og varieret kost hver dag. Sommetider får vi også varmt mad og bager. Jeg præsenterer børnene for nye og inspirerende ting, så deres nysgerrighed bliver vækket, og deres sanser inden for smag, duft og det visuelle bliver skærpet. Vi følger også traditionerne og holder påske frokost, julefrokost, og spiser hvad traditionen byder.

Jeg lægger vægt på at maden indtages i en rar atmosfære. Det kan være et hyggeligt dækket bord med stearinlys, eller ved vores bord-bænk i haven. Et måltid handler om meget mere end mad. Det er også at øve sociale færdigheder såsom at sende maden rundt, vente på det bliver min tur, holde bordskik – inden for det som er rimeligt for små børn – vigtigt er det, at måltidet er en positiv oplevelse.

Søvn

Søvn er højt prioriteret hos mig, fordi det er afgørende for barnets vækst og udvikling.

Jeg tager hensyn til det enkelte barns søvnbehov, da det er vigtig for barnets udvikling. Barnets immunsystem styrkes og hjernen får ro efter dagens impulser. Når vi sover både børn og voksne, får vi ladet op

Krista Sønderup gør barn klar i sin private børnepasning